Gminna Biblioteka Publiczna

w Chotumiu

book
book

Grzyby i warzywa w kuchni polskiej : 200 przepisów na zupy, grzyby i warzywa zasmażane, sosy, dania główne, sałatki, pasty i soki z zastosowaniem grzybów i warzyw w naszej kuchni domowej

Autor: Sirek, Jozef





Odpowiedzialność:Jozef Sirek ; [il. Pavol Gonda].
Hasła:Grzyby - atlas
Grzyby - kucharstwo i przetwórstwo
Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo
Adres wydawniczy:Slovakia : EJS Martin, cop. 2002.
Opis fizyczny:207, [1] s. : il. (gł. kolor.) ; 22 cm.
Uwagi:U dołu okł.: Zawiera atlas grzybów gratis.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Pozycja została zakupiona.


Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.