Gminna Biblioteka Publiczna

w Chotumiu

book
book

Jajka 200 najlepszych przepisów kuchni polskiej i światowej

Autor: Caprari, Małgorzata.




Książka zawiera przepisy z kuchni polskiej i europejskiej, znanych i lubianych oraz intrygujących i oryginalnych. na cieplo i na zimno, jako przystawki, dania główne i desery.


Odpowiedzialność:Małgorzata Caprari ; rysunki: Krzysztof Kiełbasiński ; Jolanta Ugorowska.
Hasła:Jajka - kucharstwo i przetwórstwo
Przepisy kulinarne
Wydawnictwa popularne
Adres wydawniczy:Warszawa : Buchmann , 2013.
Opis fizyczny:207 , [1] s. ; rys. ; 24,cm.
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

GBP Chotum
Chotum Włościański 25

Sygnatura: 64
Numer inw.: 23033
Dostępność: wypożyczana na 30 dni

schowekzlecenie


Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:



Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.