![book](images/brak4.jpg)
![book](images/brak4.jpg)
Jajka 200 najlepszych przepisów kuchni polskiej i światowej
Książka zawiera przepisy z kuchni polskiej i europejskiej, znanych i lubianych oraz intrygujących i oryginalnych. na cieplo i na zimno, jako przystawki, dania główne i desery.
Odpowiedzialność: | Małgorzata Caprari ; rysunki: Krzysztof Kiełbasiński ; Jolanta Ugorowska. |
Hasła: | Jajka - kucharstwo i przetwórstwo Przepisy kulinarne Wydawnictwa popularne |
Adres wydawniczy: | Warszawa : Buchmann , 2013. |
Opis fizyczny: | 207 , [1] s. ; rys. ; 24,cm. |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)